Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP" ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ - ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 47 ΧΡΟΝΙΑ!

Η μεγαλειώδης παραγωγή της BroadwayShow Productions για την επόμενη θεατρική σεζόν, τιμά ξανά τον αείμνηστο δημιουργό, Γιάννη Δαλιανίδη, τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, παρουσιάζοντας το εμβληματικό μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα Stop».

Με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη και αυτή τη φορά στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, με ευφάνταστα σκηνικά, κοστούμια της Έλενας Παπανικολάου, χορογραφίες Μάρκου Γιακουμόγλου και ενορχήστρωση Αντώνη Γούναρη μ’έναν 35μελή θίασο πρωταγωνιστών, χορευτών, μουσικών και επικεφαλής τον θρυλικό ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλο.


Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε το ελληνικό τραγούδι αλλά και το μουσικό θέατρο με την πολύχρονη και τεράστια θητεία του. Θα ερμηνεύει επι σκηνής με ζωντανή ορχήστρα, τα τραγούδια που λατρέψαμε: ” Το Φεγγάρι πάνω Θεε μου”, ” Γλυκά πονούσε το μαχαίρι”, ”Και εσύ θα φύγεις”, ”Μη σε νοιάζει” και άλλα αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Αναμονή και για τον υπόλοιπο θίασο αλλά και για την ανακοίνωση του θεάτρου όπου θα παρουσιαστεί αυτή η μεγάλη υπερπαραγωγή!!!

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

Τελευταία άρθρα από τον/την ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥ

Σχετικά Άρθρα