Today: 24.Nov.2020
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ PAW PATROL LIVE

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το PAW Patrol Live!

Οι παραστάσεις βασίζονται στην επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων της Nickelodeon, το PAW Patrol Live! «Αγώνας Διάσωσης» έρχεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, ανεβάζοντας στη σκηνή τα διάσημα και αγαπημένα κουτάβια για μια μουσική περιπέτεια γεμάτη δράση και ενέργεια.

Όταν η δήμαρχος Γκούντγουεϊ εξαφανίζεται την ημέρα του Μεγάλου Αγώνα,  τα κουτάβια σπεύδουν να τη σώσουν. Το κοινό θα συναντήσει από κοντά τον Ράιντερ, τον Τσέις, τον Μάρσαλ, τον Ρόκυ, τον Ράμπλ, τη Ζούμα, τη Σκάι και την Έβερεστ για πρώτη φορά  στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου.


Οι χαρακτήρες του PAW Patrol Live! φθάνουν με την παράσταση «Αγώνας Διάσωσης», και αποδεικνύουν ότι «δουλειά δύσκολη, ομάδα σύσσωμη»! Τα αγαπημένα κουτάβια παραδίδουν μαθήματα ενσυναίσθησης, καλής συμπεριφοράς, αγωγής του πολίτη και κοινωνικών δεξιοτήτων. Τα σκυλάκια μπορούν και επιλύουν κάθε πρόβλημα που προκύπτει καθώς κάθε χαρακτήρας χρησιμοποιεί τις μοναδικές του δεξιότητες και το ομαδικό πνεύμα που τον διακρίνει.

Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη με διάλειμμα, και εξοικειώνει το κοινό με το παραδοσιακό γιαπωνέζικο κουκλοθέατρο Bunraku, μέσω μιας καινοτόμου ενδυματολογικής προσέγγισης που ζωντανεύει τους χαρακτήρες στη σκηνή με τα οχήματα και τα σακίδιά τους. Με τη χρήση του Bunraku, οι ηθοποιοί ενδύονται τις κούκλες και παράλληλα τις χειρίζονται επιδέξια, δημιουργώντας την απόλυτη ψευδαίσθηση ρεαλισμού, κάνοντας τα κουτάβια να μοιάζουν αληθινά! Το καστ των PAW Patrol τραγουδάει και χορεύει, πράγμα που δημιουργεί ευχάριστες και ρεαλιστικές ομοιότητες μεταξύ της παράστασης και της τηλεοπτικής σειράς. Η υπέροχη μουσική, το ολοκαίνουργιο, έξυπνο σενάριο και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί εισάγουν τα μικρά παιδιά στο παιδικό θέατρο και το ζωντανό θέαμα. Το παραδοσιακό σκηνικό, σε συνδυασμό με ένα υψηλής τεχνολογίας video wall, μεταφέρει τους θεατές σε ένα αυθεντικό PAW Patrol περιβάλλον, που περιλαμβάνει τοποθεσίες από την τηλεοπτική σειρά, όπως την Ακτή της Ελπίδας, τον Πύργο Ελέγχου, το Νησί της Φώκιας, το αγρόκτημα της Γιούμι και το Βουνό του Τζέικ. Ειδικά διαδραστικά βίντεο δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν στην παράσταση, να βρουν στοιχεία μαζί με τα κουτάβια, να ακολουθήσουν τη δήμαρχο Γκούντγουεϊ και πολλά άλλα.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη σύμπραξη των VStar Entertainment Group, Nickelodeon and TEG Life Like Touring.

Πληροφορίες
Η παράσταση διαρκεί 1 ώρα και 20 λεπτά, με διάλειμμα.

Τάε Κβον Ντο

26/10/Παρασκευή 19:00

27/10/Σάββατο 11:00

27/10/ Σάββατο 14:00

27/10/  Σάββατο 17:00

28/10/ Κυριακή 10:00

28/10/ Κυριακή 13:00

28/10/ Κυριακή 16:00

02/11/ Παρασκευή 19:00

03/11/ Σάββατο 10:00

03/11/  Σάββατο 13:00

03/11/  Σάββατο 16:00

04/11/  Κυριακή 10:00

04/11/  Κυριακή 13:00

04/11/  Κυριακή 16:00

Τιμές εισιτηρίων από 14 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr, artinfo.gr και 210 9213310

 

 

 

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

 • LATEST NEWS
 • Σας ταξιδεύουμε σε 10 μοναδικά τοπία στην…
 • Τα χρώματα επιδρούν στην ψυχή, αφού μπορούν,…
 • Η μπλε ώρα εμφανίζεται συνήθως για περίπου…
 • Μια ροζ λίμνη σίγουρα είναι ένα ασυνήθιστο…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…
 • Γιατί η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα ονομάζεται…
 • Ο Ιησούς Χριστός ξεψύχησε πάνω στον Σταυρό…
 • Το πρόσωπό του για εκατομμύρια Χριστιανούς είναι…
 • Το έθιμο της Πασχαλινής λαμπάδας, είναι ένα…
 • Πάσχα στο χωριό; Από του… χρόνου και…