Today: 23.Aug.2019
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ (776)

Γράφτηκε από τον

Επί 15 μέρες με περισσότερες από 65 εκδηλώσεις ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την Αποκριά στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης με ελεύθερη είσοδο.

Γράφτηκε από την

Στην Πάρνηθα στη θέση Φλαμπούρι και σε υψόμετρο 1.158 μέτρα, βρίσκεται το καταφύγιο «Φλαμπούρι», του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών.

Γράφτηκε από την

Σας παρουσιάζουμε 5 άνετους χώρους για παιχνίδι και διάβασμα στα μέτρα των παιδιών. Τα βιβλιοπωλεία αυτά σέβονται απόλυτα την ανάγκη των γονιών για χαρούμενους και ασφαλείς προς τα παιδιά χώρους , με έμφαση στο ποιοτικό βιβλίο.

Γράφτηκε από την

Καλώς ήρθες στο συναρπαστικό κόσμο των ψευδαισθήσεων! Ξεγέλασε τα μάτια σου και ψυχαγώγησε το μυαλό σου!

Γράφτηκε από την

Τα αγαπημένα φλιπεράκια είναι εδώ για να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι ασταμάτητο παιχνίδι! Για πολλούς το φλίπερ χαρακτηρίζει την παιδική τους ηλικία ως την εφηβική τους, άλλοι έπαιζαν με τα παιδιά τους  και άλλοι δεν πρόλαβαν να έχουν σχεδόν καμία επαφή.

Γράφτηκε από την

Ζωγράφος, γλύπτης, αρχιτέκτονας, εφευρέτης, μηχανικός, ανατόμος, γεωμέτρης, αστρονόμος, ο homo universalis Λεονάρντο ντα Βίντσι -δημιουργός μεταξύ άλλων της Μόνα Λίζα και του εμβληματικού Μυστικού Δείπνου- υπήρξε η προσωποποίηση του Αναγεννησιακού ανθρώπου.

Γράφτηκε από τον

Ο αποχρωματισμός των κοραλλιών στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας είναι χειρότερος από ό,τι πιστεύαμε, ανακοίνωσαν Αυστραλοί κυβερνητικοί επιστήμονες τη Δευτέρα.

Γράφτηκε από την

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο.

Γράφτηκε από την

Μια ιδέα βασισμένη στην σύγχρονη τέχνη του Ελληνικού κοσμήματος που έχει ταξιδεύσει και πραγματοποιηθεί σε 35 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, έχοντας ήδη συμπληρώσει 1825 ημέρες ανάπτυξης και εξωστρέφειας, με όχημα την έμπνευση 100 σχεδιαστών, και το πάθος για την αισθητική και την παράδοση 400 συνεργατών, έρχεται στο Ζάππειο να συναρπάσει τους επισκέπτες, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του κοσμήματος, τα διαφορετικά υλικά του και την μοναδική ιδιότητα να μεταμορφώνει στιγμές, διαθέσεις και αισθήσεις.

Γράφτηκε από την

Κρήτη … Ένα νησί γεμάτο ομορφιές και αντιθέσεις. Ένας τόπος που η ιστορία του είναι έκδηλη. Από την πρώτη στιγμή σε γεμίζουν μυρωδιές και εικόνες από το παρελθόν και το σήμερα.

 • LATEST NEWS
 • Μία κωμωδία εμπνευσμένη από το "Non tutti…
 • H πρώτη υπερηρωίδα με δική της ταινία…
 • Αν η παρέα διχάζεται ανάμεσα στο κρέας…
 • H Ναόμι Καουάσε επιστρατεύει την Ζιλιέτ Μπινός…
 • Περιπέτεια εποχής με τον Βενσάν Κασέλ.
 • Πολλοί δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις…
 • Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως…
 • Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως τις…
 • Οι άνθρωποι άνω των 50 ετών, που…
 • Η πρεμιέρα της ταινίας συνέβη στις 7…