Today: 06.Aug.2021
ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ

Πού είναι η δουλειά των ονείρων μου; Πού είναι ο άντρας/ η γυναίκα που ονειρευόμουν να βρω; Πού είναι τα χρόνια που δεν έζησα...αναρωτιούνται αρκετοί άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους...Γιατί δεν έχω αυτά που θέλει η καρδιά μου;

Βόλεμα. Ιδού η απάντηση που ψάχνεις. Η αιτία όλων των συμφορών της ζωής σου. Ας μετρήσουμε μαζί πόσες φορές "χρειάστηκε" να συμβιβαστείς και προσυπέγραψες την αποτυχία σου.

Για να μην είσαι μόνη/μόνος, συμβιβάστηκες να παραμένεις σε σχέσεις χλυαρές που δε σου προκαλούν πάθος, ενθουσιασμό, έρωτα, και που η έλλειψή αυτών των συστατικών τις κάνει ανιαρές...Ας συζητήσουμε για το πού πήγε ο άντρας/η γυναίκα των ονείρων σου. Χτύπησε την πόρτα σου και ο χώρος σου ήταν κατειλημένος. Σου χαμογέλασε μία μέρα σε ένα καφέ, αλλά ήσουν απασχολημένη/ος να βαριέσαι τον άλλον/η.

Η μεγάλη ευκαιρία για επαγγελματική ανέλιξη... Πότε ήταν τότε που εκείνος ο γνωστός σου στο Λονδίνο/στη Γερμανία/στην Αμερική/στο νησί σε προσκάλεσε να δουλέψεις σε ένα περιβάλλον με προοπτικές και εσύ από φόβο μην επιτύχεις τα καλύτερα έμεινες πίσω...στα σίγουρα και σταθερά στον κατώτατο μισθό... για να μην χάσεις την επιδοκιμασία της μαμάς σου, γιατί αν έφευγες σε χαρακτήρισε "παράτολμο"... Τότε ήταν η ευκαιρία σου. Όχι δεν ήταν η μοναδική που θα σου τύχει, αλλά τέτοιες ευκαιρίες δεν τυχαίνουν κάθε μέρα. Φρόντισε όταν σου δωθεί η ευκαιρία να σε βρει έτοιμο και με βαλίτσες.

Πού είναι τα χρόνια που δεν γέμισες με δραστηριότητες που αγαπούσες; Αναρωτιέσαι πού βρίσκουν οι άλλοι τόσο χρόνο και ασχολούνται με τα χόμπυ τους, κάνουν χορό και πάνε γυμναστήριο; Σου έχω νέα.
Δε φταίει ο χρόνος που δεν έχεις...αλλά η θέληση που σου λείπει. Έχεις ακούσει και εσύ την φράση "όποιος θέλει βρίσκει χρόνο"..Σωστά; Αν δεν την πίστεψες αναλογήσου: 1.Πόσες ώρες της ημέρας αφιερώνεις σε χαζά σίριαλ; 2.Πόσες φορές μετα τη δουλειά έχεις αράξει στον καναπέ και έχεις αρνηθεί στον εαυτό σου να πας γυμναστήριο/ χορό και στους φίλους σου έξοδο για καφέ/θέατρο/σινεμά; 3.Πόσες φορές βαριέσαι να ασχοληθείς με τον καλοπισμό σου;
4.Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου; Λουλούδια, μιά μέρα ρεπό, μια καλή κρέμα περιποίησης;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες τη χάρη στον εαυτό σου να διεκδικήσεις όσα θες;
Η συνειδητοποίηση της μη καλής διαχείρισης του χρόνου σου είναι ένα βήμα. Σταμάτα να παίρνεις ό,τι είναι διαθέσιμο τη στιγμή που θα βρεθεί μπροστά σου και διεκδίκησε να ζεις όσα θέλει η καρδιά σου... Η ζωή να γεμίζει όμορφες στιγμές που θα γίνουν οι πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής που ζεις τώρα.

Καλή επιτυχία!

 

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

 • LATEST NEWS
 • Το πιο αγαπημένο Summer Camp της πόλης…
 • Μαλδίβες... εδώ που το γαλάζιο του ουρανού…
 • Η Ελλάδα πλούσια σε ομορφιά φυσικών τοπίων…
 • Τα δελφίνια χρησιμοποιούν σφυρίγματα ως ονόματα. Νοτιοαφρικάνοι…
 • Η μπλε ώρα εμφανίζεται συνήθως για περίπου…
 • Η Swatch σε συνεργασία με το Μουσείο…
 • O γαλλικός οίκος Ηermes τιμά την Ελλάδα…
 • Όταν δεν υπήρχαν κομπιούτερ , κινητά τηλέφωνα,…
 • Η Πράγα με την εξέλιξη της και…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…