Today: 06.Aug.2021
ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΜΕ... ΧΙΟΥΜΟΡ!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάθε ζώδιο εκτός από χαρακτηριστικά που θεωρούνται πλεονεκτήματα, έχει και μειονεκτήματα που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα…  Αποφασίσαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε με μία δόση χιούμορ.

Οι κριοί λοιπόν είναι εγωιστές, επιθετικοί και δεν ξέρουν τι σημαίνει λεπτότητα και πολιτισμός. Συχνά είναι "απλοϊκοί" σε σημείο να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους και νομίζουν πως είναι το επίκεντρο του κόσμου.

Οι ταύροι είστε καλοζωιστές αλλά συχνά τείνετε να χαρακτηριστείτε "κοιλιόδουλοι". Υλιστές, τσιγκούνηδες σας ενδιαφέρει τι θα αγοράσετε, τι θα φάτε και τις περισσότερες φορές είστε κτητικοί όσο δεν πάει άλλο. Ας μην αναφερθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς της βαρετής ζωής σας.

Οι δίδυμοι είναι επιπόλαιοι, επιφανειακοί και φυσικά διπρόσωποι. Η περιέργεια είναι "χάρισμα" σας καθώς και η φλυαρία. Επίσης οι δίδυμοι συχνά είναι επιφανειακοί και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα πράγμα.

Οι καρκίνοι είστε "ευαίσθητοι" σε σημείο να σας λυπούνται. Επίσης είστε στον κόσμο σας και δεν τολμάει κανένας να σας πει πόσο υπερβολικοί είστε, μήπως και βάλετε τα κλάματα. Σε όλα αυτά τα ελαττώματα είστε και εγωιστές.

Οι λέοντες είναι υπερήφανοι αλλά αυτό κρύβει ανασφάλεια. Θέλουν δίπλα τους κόλακες για να νιώθουν καλά και νομίζουν πως είναι "βασιλιάδες" ενώ είναι απλά εγωιστές, απόλυτοι και πλεονέκτες.

Οι παρθένοι είστε τελειομανείς σε σημείο αηδίας. Έχετε άγχος για τα πάντα και φυσικά βλέπετε το δέντρο και ποτέ το δάσος. Η τάση σας για τελειότητα καταντάει κουραστική και δη εκνευριστική.

Οι ζυγοί είστε τόσο αναποφάσιστοι και τόσο εξωστρεφείς που ξεχνάτε ποιοι όντως είστε οι ίδιοι. Από την ανασφάλεια σας μήπως μείνετε μόνοι σας, κάνετε παρέες άσκοπες και ας μην αναφερθούμε στην "καλλιτεχνική" σας φύση, είναι ανυπόστατη.

Οι σκορπιοί είστε εκδικητικοί, απόλυτοι, εγωιστές και σκορπάτε τον φόβο και τον τρόμο άνευ λόγου και αφορμής. Μυστηριώδεις και πάντα κινείστε ύπουλα και μυστικά.

Οι τοξότες είστε τόσο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι που δεν είναι να σας εμπιστευτεί άνθρωπος. Νομίζετε πως είστε φιλόσοφοι αλλά απλά "αναμασάτε" τις ήδη υπάρχουσες "αλήθειες". Επειδή έχετε ανοιχτό μυαλό, νομίζετε πως είστε οι πιο έξυπνοι.

Οι αιγόκεροι είστε πάντα στα όρια κατάθλιψης, συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί νομίζετε πως τα ξέρετε όλα. Το μόνο πράγμα που σας νοιάζει είναι η καριέρα σας και φαίνεστε τόσο ψυχροί και άχρωμοι.

Οι υδροχόοι νομίζετε πως είστε τόσο έξυπνοι, τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους ενώ είστε απλά αδιάφοροι και παρτάκηδες. Νομίζετε πως η επανάσταση θα ξεκινήσει από εσάς ενώ ξέρετε πόσο "μικροί" είστε, σε σχέση με το σύνολο.

Οι ιχθύες είναι τόσο φαντασιόπληκτοι και ρομαντικοί που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας. Είναι αφηρημένοι, δήθεν δοτικοί και επί του πρακτέου χαμένοι στις σκέψεις τους. Οι ιχθύες είναι απλά στην κοσμάρα τους.

 

 

 

Διαβάστηκε 1830 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 09:04
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ »
 • LATEST NEWS
 • Το πιο αγαπημένο Summer Camp της πόλης…
 • Μαλδίβες... εδώ που το γαλάζιο του ουρανού…
 • Η Ελλάδα πλούσια σε ομορφιά φυσικών τοπίων…
 • Τα δελφίνια χρησιμοποιούν σφυρίγματα ως ονόματα. Νοτιοαφρικάνοι…
 • Η μπλε ώρα εμφανίζεται συνήθως για περίπου…
 • Η Swatch σε συνεργασία με το Μουσείο…
 • O γαλλικός οίκος Ηermes τιμά την Ελλάδα…
 • Όταν δεν υπήρχαν κομπιούτερ , κινητά τηλέφωνα,…
 • Η Πράγα με την εξέλιξη της και…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…