Today: 19.Feb.2020
Γράφτηκε από την

Πολλοί δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις μέλισσες, ενώ έρευνες δείχνουν ότι η μέλισσα είναι άμεσα ή έμμεσα υπεύθυνη για τη διατροφή του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς αυτές και όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πληθυσμός τους συρικνώνεται σημαντικά.

Γράφτηκε από την

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως τις 3 Μαΐου 2019 «Η Ιαπωνία και το Βιβλίο» έρχονται στην Πινακοθήκη δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο.

Γράφτηκε από την

Οι άνθρωποι άνω των 50 ετών, που κάθονται για περισσότερες από τρεισήμισι ώρες μπροστά στην τηλεόραση, χάνουν ταχύτερα την ικανότητα της μνήμης τους, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Γράφτηκε από την

Η μεγαλύτερη εκδήλωση ψηφιακών επικοινωνιών του κόσμου, του Mobile World Congress, της Βαρκελώνης παρουσίασε τα πρώτα αεροταξί-drones που θα μεταφέρουν επιβάτες χωρίς οδηγό ταξί - πιλότο.

Γράφτηκε από τον

Το σύστημα τηλεματικής διαχείρισης επιτρέπει τον έλεγχο της γεωγραφικής θέσης των οχημάτων μέσω εφαρμογής σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο με στόχο τον αρτιότερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο της διαδρομής των οχημάτων, εντός των 2.000.000 στρεμμάτων στα οποία εκτείνεται το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.

Γράφτηκε από την

Η απονομή των Όσκαρ αποτελεί πάντα θέμα συζήτησης και αφορμή για σχόλια (θετικά και αρνητικά), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και σε μια σπουδαία αφορμή για τους λάτρεις των social media να «ζωγραφίσουν» στο Διαδίκτυο.

Γράφτηκε από τον

Επί 15 μέρες με περισσότερες από 65 εκδηλώσεις ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την Αποκριά στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης με ελεύθερη είσοδο.

Γράφτηκε από την

Ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια σας καλεί σε Ημερίδα με θέμα: Η προοπτική της κοινής ανατροφής παιδιών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Γράφτηκε από την

Ένα υπέροχο θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ρομαντικοί και οι λάτρεις του νυχτερινού ουρανού απόψε το βράδυ. Το φεγγάρι πλήρως γεμάτο θα ξεπροβάλλει μετά τις 17.53 ώρα Ελλάδος ως τεράστια υπερπανσέληνος...

Γράφτηκε από την

Με κεντρικό μήνυμα «Καθαρά Δευτέρα: Η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε» πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στον χώρο του εστιατορίου The Albion στο Νέο Ψυχικό η καθιερωμένη, πλέον, συνάντηση με οικοδεσπότη τον Μακεδονικό Χαλβά, το αναπόσπαστο έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, συνεπαίρνοντας τους καλεσμένους σε μια μοναδική, ανοιξιάτικη απόδραση!

 • LATEST NEWS
 • Οι 7 άνθρωποι που δεν εκπαιδεύτηκαν, όμως…
 • Δεν είναι λίγοι οι περαστικοί που φωτογραφίζονται…
 • Ταξιδέψτε στο χρόνο μέσα από εικόνες της…
 • Το Royal Clipper είναι το πιο μεγάλο…
 • Άλλη μια ανησυχητική εκτίμηση για τις επιπτώσεις…
 • Έχετε ξενοδοχείο ή άλλου τύπου τουριστικό κατάλυμα;…
 • Μία κωμωδία εμπνευσμένη από το "Non tutti…
 • H πρώτη υπερηρωίδα με δική της ταινία…
 • Αν η παρέα διχάζεται ανάμεσα στο κρέας…
 • H Ναόμι Καουάσε επιστρατεύει την Ζιλιέτ Μπινός…