Today: 25.Mar.2019
ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ

Φαινομενικά ζούμε σε μια εποχή που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα «κολλήματα» και ταμπού ειδικά στην περίπτωση του έρωτα και του σεξ, αλλά όπως είπα φαινομενικά…

Δυστυχώς  η σεξουαλική αγωγή αποτελεί μεγάλο ταμπού για τα περισσότερα ελληνικά σχολεία με αποτέλεσμα οι έφηβοι να αντλούν πληροφορίες από το διαδίκτυο ή ακόμα χειρότερα από μύθους και συμβουλές συνομηλικων τους που πολλές φόρες δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργούνται διάφοροι μύθοι που αποφάσισαν να καταρρίψουν δύο καθηγητές, Ααρον Κάρο και Ρέιτσελ Βρίμαν, της ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.
Οι καθηγητές αφού έκανα μια λεπτομερή επιστημονική έρευνα ετοιμάζονται να δημοσιεύσουν το βιβλίο τους με τίτλο «Don't put that in there» με όλα τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν.

Πάμε να διαβάσουμε μερικά από αυτά:

1.ΦΑΕ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ!

Όλοι μας έχουμε ακούσει πως τα στρείδια και τα οστρακώδη αυξάνουν την ερωτική  διάθεση και ευνοούν και διεγείρουν το ερωτικό ενδιαφέρον.
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμιά έρευνα που να επιβεβαιώνει τις διεγερτικές και αφροδισιακές τους  ικανότητες.

2. ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ

Όλοι γνωρίζουμε πως οι προπονητές απαγορεύουν στους αθλητές τους να έχουν σεξουαλικές επαφές τις παραμονές ενός μεγάλου αγώνα θεωρώντας πως θα έχουν μειωμένη αντοχή, χαμηλή απόδοση και δε θα μπορούν να κάνουν ένα δυνατό αγώνα.
Κι όμως αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει!
Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει  ότι όσα συμβαίνουν στον οργανισμό πριν και μετά το σεξ μπορεί να βοηθήσουν τους αθλητές να αποδώσουν καλύτερα!
Ακόμα, μέσα από αντίστοιχες έρευνες έχει αποδεδειχθεί  ότι οι άντρες που είχαν κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ είχαν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης την επόμενη μέρα, συγκριτικά με όσους δεν είχαν κάνει. Καταλήγοντας, το σεξ δεν φάνηκε να έχει καμία αρνητική επίπτωση  στη μυϊκή δύναμη των ποδιών, τον χρόνο αντίδρασης ή την ευελιξία.


3.ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Οι άνδρες σκέφτονται μόνο το σεξ και συγκριμένα το σκέφτονται κάθε επτά δευτερόλεπτα …! Εντάξει όλοι την έχουμε ακούσει αυτή την φράση και με πολλές συμπληρωματικές αιτιολογήσεις.
Αυτό όμως είναι απίθανο να συμβαίνει γιατί οι επιστήμονες λένε πως αυτό ήταν πραγματικότητα  τότε οι άντρες θα σκέφτονταν το σεξ περισσότερες από 6.000 φορές την ημέρα ή λίγο έως πολύ κάθε φορά που παίρνουν αναπνοή.
Με λίγα λόγια αν όντως γινόταν αυτό θα ήταν ανίκανοι να κάνουν το οτιδήποτε άλλο μέσα στη ημέρα τους.

4. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

Χιλιάδες έρευνες και άρθρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο  που μας λένε πως με το σεξ χάνεις πολλές θερμίδες.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!
Το σεξ είναι μια άσκηση μέτριας έντασης και με τη μέση σεξουαλική επαφή να διαρκεί γύρω στα πέντε λεπτά σημαίνει πως κατά τη διάρκεια καίγονται μάξιμουμ 125 θερμίδες.

5. ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;

Όλοι θυμόμαστε πως κάποιος βρέθηκε να μας πει πως υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στις μεγάλες πατούσες και τα μεγάλα προσόντα ενός άντρα.
Κι αυτό φαίνεται να είναι κάτι το οποίο δεν είναι εντελώς λάθος!
Σχετική έρευνα που έγινε στον Καναδά με συμμέτοχη 63 ανδρών έδειξε πως υπάρχει μια εξαιρετικά ασθενής σχέση ανάμεσα στο νούμερο του παπουτσιού και το μέγεθος του ανδρικού οργάνου, αλλά και ανάμεσα στο ύψος και το μέγεθος του ανδρικού οργάνου. Αντιθέτως, μια σχετικά μεγαλύτερης κλίμακας έρευνα δεν εντόπισε την παραμικρή σχέση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΛΤΑ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

 • LATEST NEWS
 • Μία κωμωδία εμπνευσμένη από το "Non tutti…
 • H πρώτη υπερηρωίδα με δική της ταινία…
 • Αν η παρέα διχάζεται ανάμεσα στο κρέας…
 • H Ναόμι Καουάσε επιστρατεύει την Ζιλιέτ Μπινός…
 • Περιπέτεια εποχής με τον Βενσάν Κασέλ.
 • Πολλοί δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις…
 • Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως…
 • Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως τις…
 • Οι άνθρωποι άνω των 50 ετών, που…
 • Η πρεμιέρα της ταινίας συνέβη στις 7…