Today: 19.Feb.2019
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (702)

Με κεντρικό μήνυμα «Καθαρά Δευτέρα: Η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε» πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στον χώρο του εστιατορίου The Albion στο Νέο Ψυχικό η καθιερωμένη, πλέον, συνάντηση με οικοδεσπότη τον Μακεδονικό Χαλβά, το αναπόσπαστο έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, συνεπαίρνοντας τους καλεσμένους σε μια μοναδική, ανοιξιάτικη απόδραση!

Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν αναδείχθηκαν στα φετινά βραβεία BAFTA, καθώς οι ταινίες τους σάρωσαν σε όλες τις κύριες, αλλά και τις δευτερεύουσες κατηγορίες.

Η Ελένη Αντωνιάδου είναι 30 ετών, με τεράστιο έργο και επιτεύγματα, ενώ η ειδίκευση της νεαρής Ελληνίδας είναι κατόρθωμα για την ηλικίας της. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988, έλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα στους σημαντικότερους νέους επιστήμονες στον τομέα της ιατρικής στη λίστα του Forbes πριν από λίγα χρόνια και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, το Ίδρυμα Ωνάση, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διοργανώνουν, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το πρώτο Onassis Health Day.

Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης και να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Πρωτοφανές κύμα ψύχους, με χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες που έφτασαν ακόμα και τους -50 βαθμούς Κελσίου, πλήττει μεγάλο μέρος των βόρειων Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι ιδιοκτήτες του ANEL Ηοney Park μας παρουσιάζουν το πρώτο πάρκο που "φιλοξενεί" μέλισσες και οι περιηγητές μπορούν να δουν και να μάθουν περισσότερα για την μελισσοκομία.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση γευστικής δοκιμής κορυφαίων κρασιών της ένωσης οινοποιών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Άλλη μια ανησυχητική εκτίμηση για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έρχεται στο φως από τους επιστήμονες, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι, σύμφωνα με νέα συμπεράσματά ερευνών τους, οι πάγοι της Γροιλανδίας λιώνουν πλέον τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ό,τι το 2003, με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι νόμιζαν έως τώρα οι επιστήμονες.

Πολύ κοντά σε μία συγκλονιστική ανακάλυψη φαίνεται να βρίσκονται Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι.

 • LATEST NEWS
 • Με το 500L, τον μεγάλο «αδελφό» του…
 • Με κεντρικό μήνυμα «Καθαρά Δευτέρα: Η Μόνη…
 • Βραβείο σκηνοθεσίας στο Σάντανς και ερμηνευτικό ρεσιτάλ…
 • The colors,the taste and the smell all…
 • Το κύκνειο άσμα του Βιτόριο Ταβιάνι, εδώ…
 • Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας,…
 • Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της…
 • Στην Πάρνηθα στη θέση Φλαμπούρι και σε…
 • Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα…
 • Μια ιδέα βασισμένη στην σύγχρονη τέχνη του…