Today: 02.Jul.2020
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟΣ (107)

Γράφτηκε από τον

Το Music Showcase Greece αποτελεί μία πρωτοβουλία Ελλήνων για τη δημιουργία ενός κοινού τόπου όπου θα μπορούν μουσικοί από όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μουσικά και οι Έλληνες μουσικοί να ανοίξουν μία διέξοδο προς το διεθνές στερέωμα. Το Μουσικό Φεστιβάλ MSG θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο.

Γράφτηκε από την

Η μεγαλειώδης παραγωγή της BroadwayShow Productions για την επόμενη θεατρική σεζόν, τιμά ξανά τον αείμνηστο δημιουργό, Γιάννη Δαλιανίδη, τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, παρουσιάζοντας το εμβληματικό μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα Stop».

Γράφτηκε από τον

Οι Ilias and The Notorious Troupe απέκτησαν σπίτι! Από αυτή την Τετάρτη και κάθε δεύτερη Τετάρτη μπορείτε να τους βρείτε στο αγαπημένο Jazz Point, Ακαδημίας 18 στο κέντρο της Αθήνας.

Γράφτηκε από τον

Bill Murray, Jan Vogler & Friends "New Worlds" έρχονται στο Ηρώδειο στις 19 Ιουνίου 2018.

Γράφτηκε από τον

Nα συνδυάσει τα πανέμορφα τοπία της Χίου με την κλασική μουσική, την τζαζ και το μουσικό θέατρο, με ένα συνδιασμό ξένων και ντόπιων καλλιτεχνών, επιδιώκει το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου.

Γράφτηκε από τον

 Το 5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης “Slap Back in the Face” 2017, σκοπεύει να καθορίσει εκ νέου την καλοκαιρινή πραγματικότητα και να προσφέρει αξιομνημόνευτες μουσικές συγκινήσεις.

Γράφτηκε από τον

 Άρτι βραβευμένο από τον Ευρωπαϊκό Θεσμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) μπαίνοντας στον 4ο χρόνο λειτουργίας του και πραγματοποιώντας με ιδιαίτερη απήχηση και επιτυχία τρια καλοκαιρινά φεστιβάλ (2014, 2015 & 2016), παρουσιάζει το πρόγραμμά του για το φετινό καλοκαίρι.

Γράφτηκε από τον

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε από τον υπουργό πολιτισμού Ζακ Λανγκ, στο Παρίσι, το 1982, και πέρασε τα γαλλικά σύνορα το 1985, με την Αθήνα, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, να γίνεται η πρώτη - εκτός Γαλλίας- πόλη, στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής.

Γράφτηκε από τον

Από τις 16 ως τις 18 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Flamenco στις Αυλές Hola Flamenco Festival, μια σύμπραξη μουσικών, χορευτών και τραγουδιστών, αλλά και κοινού, σε μια ανοιχτή καλοκαιρινή γιορτή σε αυλές του Κεραμεικού.

Γράφτηκε από τον

Το  Φεστιβάλ Δάσους  , το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.  Από τις 7Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου  , με κέντρο το  Θέατρο Δάσους  , αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στο Θέατρο Γης, στο Βασιλικό Θέατρο και στην ΕΜΣ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στον χορό, με τους πιο αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 • LATEST NEWS
 • Σας ταξιδεύουμε σε 10 μοναδικά τοπία στην…
 • Τα χρώματα επιδρούν στην ψυχή, αφού μπορούν,…
 • Η μπλε ώρα εμφανίζεται συνήθως για περίπου…
 • Μια ροζ λίμνη σίγουρα είναι ένα ασυνήθιστο…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…
 • Γιατί η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα ονομάζεται…
 • Ο Ιησούς Χριστός ξεψύχησε πάνω στον Σταυρό…
 • Το πρόσωπό του για εκατομμύρια Χριστιανούς είναι…
 • Το έθιμο της Πασχαλινής λαμπάδας, είναι ένα…
 • Πάσχα στο χωριό; Από του… χρόνου και…