Today: 14.May.2021
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10 TOP ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είστε οπαδοί του γυμνισμού; Αν ναι βρίσκεστε στη σωστή χώρα. Από τη Σκιάθο έως την Αντίπαρο, κι από τα φημισμένα Μάταλα της Κρήτης έως το Κέδρο στη Δονούσα, η Ελλάδα διαθέτει πολλές παραλίες.

Αυτές είναι οι 10 ωραιότερες παραλίες για γυμνισμό στην Ελλάδα.

1.Σκιάθος, Μικρή Μπανάνα

Είναι η πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Αν και η προσέλευση των γυμνιστών στην περιοχή ήταν μεγαλύτερη παλιότερα, παρ’ όλ’ αυτά ακόμη προτιμάται από πολλούς ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι η αίγλη της δεν έχει θαμπώσει. 

2. Κόκκινη Άμμος, Μάταλα, Κρήτη

Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα Μάταλα και τα, προστατευμένα από ανέμους, νερά της προσφέρονται για βουτιές χωρίς μαγιό. 

3. Super Paradise, Μύκονος

Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Δεν είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, εκεί συνυπάρχουν αρμονικά όσοι φορούν το μαγιό τους με εκείνους που το πετούν. 

4. Παραλία του κάμπινγκ, Αντίπαρος

Φτάνοντας στο λιμάνι σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια συναντά κανείς το κάμπινγκ ή αλλιώς την κατασκήνωση των γυμνιστών όπως ονομάζεται. 

5. Ρόδος, Φαληράκι

Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι φτάνει κανείς στην παραλία των γυμνιστών. Είναι καλά οργανωμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις. 

6. Γύψοι Αφιάρτη, Κάρπαθος

Μετά από αίτηση του Συλλόγου Ανάπτυξης του Αφιάρτη, η παραλία Γύψοι Αφιάρτη ανακηρύχτηκε η επίσημη παραλία γυμνιστών στην Κάρπαθο. Είναι προσβάσιμη με τα πόδια, δεν την εκμεταλλεύεται κάποιος ιδιώτης και είναι άκρως ερημική και ήσυχη. 

7. Κέδρος και Λιβάδι, Δονούσα

Η παραλία του Κέδρου βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τον Σταυρό. Μόλις δέσει το πλοίο, απλώς ακολουθείστε τους υπόλοιπους ταξιδιώτες με τα σακίδια. Η παραλία Λιβάδι είναι αρκετά απομονωμένη και θα πρέπει να φτάσετε μέχρι εκεί με καραβάκι, εάν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο. 

8. Βελανιό, Σκόπελος

Η παραλία Βελανιό είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Σκοπέλου και α τελευταία χρόνια, είναι γνωστή ως παραλία γυμνιστών.

9. Χιλιαδού, Εύβοια

Πρόκειται για μια μεγάλη παραλία στην πλευρά της Εύβοιας. Η Χιλιαδού τα καλοκαίρια γεμίζει κόσμο και παρέες. Οι γυμνιστές προτιμούν το βόρειο άκρο της, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι προτιμούν την αναρρίχηση στα βράχια γύρω της.

10. Μυρτιώτισσα, Κέρκυρα

Βρίσκεται σε απομονωμένο χώρο στη δυτική ακτή του νησιού, ανάμεσα στα χωριά Πέλεκας και Βάτος. Η παραλία χωρίζεται σε τρία μέρη από μικρούς βράχους. Το κεντρικό μέρος κατοικείται από κολυμβητές με μαγιό, ενώ δεξιά και αριστερά έχουν την τιμητική τους οι γυμνιστές μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΕΝΑ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΔΟΝΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ »
 • LATEST NEWS
 • Όταν δεν υπήρχαν κομπιούτερ , κινητά τηλέφωνα,…
 • Η Πράγα με την εξέλιξη της και…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…
 • Το Icehotel χτίζεται κάθε χειμώνα και λιώνει…
 • Δε θα πλησίαζες αν υποφέρεις από υψοφοβία
 • Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.…
 • To ξενοδοχείο Ion κρέμεται σε μια απόκρημνη…
 • Ζείτε μαζί αρκετό καιρό και η καθημερινότητα…
 • Καθώς ενηλικιωνόμαστε συνειδητοποιούμε ότι πράγματα και δραστηριότητες…
 • Μαγευτικά τοπία και απίστευτες εμπειρίες!