Today: 24.Jan.2021
POLIS HAMMAM

Ενας επίγειος παράδεισος στο κέντρο της Αθήνας!

Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού παραδοσιακού Χαμάμ, δημιουργήθηκε το δεύτερο Polis Hammam  που ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή και ξεχωριστή αισθητική δίνοντας ζωή σε ένα παραδοσιακό σοκάκι στην Αυλητών 6-8 στην περιοχή του Ψυρρή, σ’ ένα υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον όπου μπορείς να βιώσεις την αξεπέραστη εμπειρία της λουτρικής περιποίησης!

Στο Polis Hammam,  δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις τέτοιου είδους περιποιήσεις. Αναμφίβολα, πρόκειται για τον πλέον κατάλληλο προορισμό και τρόπο για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας και να δείξετε στους φίλους σας πόσο τους αγαπάτε!

Με την είσοδό σας στον χώρο θα διαπιστώσετε ότι ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα εξασθενίζει δίνοντας τη σκυτάλη σε μια όαση ηρεμίας όπου η εσωτερική ενέργειά σας αναζωογονείται και η εξωτερική λάμψη σας ανανεώνεται.

Σήμερα, η φιλοσοφία του χαμάμ γοητεύει όλο τον κόσμο αφού είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα. Στο Polis Hammam θα μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο του χαμάμ, θα ενημερωθείτε για τα εξατομικευμένα προγράμματα wellbeing, θα βιώσετε την αξεπέραστη εμπειρία της ολοκληρωμένης αυθεντικής λουτρικής περιποίησης στον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με τον εντυπωσιακό τρούλο σε συνδυασμό με όλα τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά, καθώς και την απαραίτητη χαλάρωση σε ειδικούς χώρους, με τσάι, λουκούμι, γλυκό κουταλιού, φυσικούς χυμούς….

Στο Polis Hammam, η περιποίηση του σώματος και η ψυχική ξεκούραση είναι πάντα προτεραιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας.Το χαμάμ είναι μια από τις παλαιότερες ιεροτελεστίες καθαρισμού και εξαγνισμού παγκοσμίως. Η εμπειρία της λουτρικής περιποίησης από την Ανατολή εξαγνίζει το σώμα και την ψυχή. Αυτή η αρχαία παράδοση μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε το Polis Hammam, ένα Αυθεντικό Παραδοσιακό Χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας (Ψυρρή) και στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) που σε "ταξιδεύει" στο χτες ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Μία ‘’βουτιά’’ στον εσωτερικό μας κόσμο και τις χαμένες αξίες της ζωής.Συναντήσαμε το Λάκη Γαβαλά ανανεωμένο, με πολύ θετική διάθεση και αύρα σε ένα χώρο «κόσμημα» στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή. Το νέο του «σπίτι» είναι το Polis Hammam που βρίσκεται σ’ έναν πολύ μικρό και ατμοσφαιρικό σοκάκι στην οδό Αυλητών 6-8.  και μας παρουσίασε τη νεα επιχειρηματική του κίνηση.

Πως ξεκίνησε η συνεργασία αυτή;
Είναι η πρώτη φορά που τόσο επαγγελματικά έλαβα μια πρόταση συνεργασίας. Η κ. Λούτσιου η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας του εν λόγω hammam, ανέθεσε σε ένα hand hander να βρει το ικανό άτομο για να κάνει το art direction στο hammam της Αθήνας. Με αυτή τη λογική, ο hand hander με προσέγγισε. Κάναμε 2 interviews και στην στην 3η συνάντηση καταλήξαμε πως θα συνεργαστούμε με την κ. Λούτσιου. Να φτιάξουμε δηλαδή έναν πρωτότυπο χώρο hamman στην Αθήνα με χαρακτήρα και εξευρωπαϊσμένη δομή. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός διατηρεί τον ethnic χαρακτήρα με στοιχεία σύγχρονης λογικής. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι τα ethnic πρέπει να παραμένουν ethnic και να μην επεμβαίνουμε στην μοντέρνα τους μορφή, του σήμερα. Έτσι, δημιουργήσαμε έναν χώρο με προδιαγραφές που συνδυάζουν επιτυχώς την παράδοση και τις εξελιγμένες δομές του hammam. Επιλέξαμε εξειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί στο εξωτερικό και το εντάξαμε σε έναν χώρο σύγχρονο χωρίς αυτό να αποφεύγει και να παραπιεί την τεχνική την αρχική και τη φιλοσοφία που έχει το παραδοσιακό hammam.

Λάκη μου, τι είναι το Polis Hammam;
Επειδή ο άνθρωπος έχει μεγάλο στρες σήμερα, με όλα αυτά που του συμβαίνουν, αντί ο κόσμος να συνωστίζεται στην κυκλοφορία για να πηγαίνει σε γιατρούς, που κάνει μιάμιση με δυο ώρες για να φτάσει, εμείς του λέμε να πάρει το μετρό να έρθει μεταξύ Θησείου και Μοναστηρακίου στο Polis Hammam. Το Polis Hammam  βρίσκεται Αυλητών 6, σε έναν υπέροχο μικρό δρομάκο που μας θυμίζει αυτά τα φολκλορικά ιστορικά μέρη που γινόντουσαν τα Χαμμάμ στην Τουρκία. Του κάνουμε μία παροχή για πάνω από μιάμιση ώρα που του χαρίζει ευεξία και του στοιχίζει μόνο 35 ευρώ. Κάθεται σε έναν υπέροχο χώρο, που αποτελεί μία φοβερή επένδυση επιχειρηματιών οι οποίοι είναι γνώστες του Χαμάμ, καθώς διατηρούν εδώ και 5-6 χρόνια το Polis Hammam στη Θεσσαλονίκη. Eγώ έχω συμφώνησει και έχω αναλάβει το Art Direction.

Τι υπηρεσίες προσφέρει το Polis Hammam;
Ελένη μου, οι υπηρεσίες είναι οι εξής: Το Turkish Bath όπου σε πλένουνε, σε απολεπίζουνε, κεφάλι πρόσωπο και όλο το σώμα ,καθώς επίσης υπάρχει και ειδικός χώρος όπου γίνονται τα μασαζ. Από εκεί και πέρα, στο Polis Hammam πραγματοποιούνται και εικαστικές εκδηλώσεις όπου φιλοξενούμε καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους. Επίσης, υπάρχει και hot yoga όπου σε διάφορα γκρουπς κάνω εγώ yoga.

 Στο Polis Hammam, θα μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας!Oλες οι υπηρεσίες του Polis Hammam είναι:

Χαμάμ
Απλό Χαμάμ
Κεσέ Χαμάμ
Πασά Χαμάμ
Σουλτάν Χαμάμ
Deniz Volcan
VIP Χαμάμ

Μασάζ
Aritma Polis 30'
Aritma Polis 50'
Aritma Polis 90'
Huzur Polis 50'
Huzur Polis 90'
Αυχένας-Πλάτη-Μέση
Μέση-Πόδια
Λαιμός-Πρόσωπο
Ρεφλεξολογία
Τhai
Σιάτσου
Κυτταρίτιδα

Ειδικές Υπηρεσίες
Νυφικό Πακέτο
Yeni Yuzu
Βεντούζες
Σάουνα

Εκδηλώσεις
Μπάτσελορ
Γιορτή - Γενέθλια
Δώρο Γάμου
Επέτειος
Πρόταση Γάμου
Εταιρείες

Σας συνιστούμε να εμπιστευτείτε την ευεξία σας στους ειδικευμένους θεραπευτές και να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια πληθώρα εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, θεραπειών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών θεραπειών σώματος.


 www.polis-hammam.gr

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ BLOGGER"

 

 

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥ

Living in the city...Το ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης. 

Ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη. Βιώστε την εμπειρία μαζί μας...

 • LATEST NEWS
 • Όταν δεν υπήρχαν κομπιούτερ , κινητά τηλέφωνα,…
 • Η Πράγα με την εξέλιξη της και…
 • Θες το μέγεθος τους, θες η κατασκευή…
 • Το Icehotel χτίζεται κάθε χειμώνα και λιώνει…
 • Δε θα πλησίαζες αν υποφέρεις από υψοφοβία
 • Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.…
 • To ξενοδοχείο Ion κρέμεται σε μια απόκρημνη…
 • Ζείτε μαζί αρκετό καιρό και η καθημερινότητα…
 • Καθώς ενηλικιωνόμαστε συνειδητοποιούμε ότι πράγματα και δραστηριότητες…
 • Μαγευτικά τοπία και απίστευτες εμπειρίες!